Vette aanvullers!

De puntjes op de I… In de Broedmachine barst het van de creativiteit! Kom je op bezoek voor een leuke dag, zijn er tál van opties om je uitje nóg meer op te vrolijken. Check hieronder de mogelijkheden. Alles op aanvraag en maakbaar!

Foto’s van je event

Bij Lizzy kun je terecht voor een foto-shoot in haar atelier, maar ze kan ook zeker op jullie feestje of borrel de sfeer vast leggen.

Live painting

Altijd al eens een meester aan het werk willen zien? In de Broedmachine kan het! Bij jullie borrel of eten wordt ter plekke een schilderij gemaakt. Vet om te zien ontstaan, leuk voor aan de muur in de kantine!

Live painting van je event

Of wil je deze onvergetelijke sfeer écht laten vastleggen? Ook dát kan! Jullie zijn de hoofdrolspelers op dit doek.

Live graffiti painting

De mannen van Spatzuiver! draaien hun hand ook niet om voor een klein showtje. Ga terug naar kantoor met een vet kunstwerk!

Live muziek

Het bruist hier van de geweldenaren. Wil je muziek bij je borrel of feestje, groot of klein? Laat het weten en we passen er een mouw aan! Van akoestische gitaar tot techno-feest, hier is niks te gek.

Gedicht op thema

Inspireer een dichter om op thema iets voor je te schrijven. Voor het bedrijf, de werknemers, de klanten of een andere doelgroep.