Annabel Thomas – ANNNA events

Brainstorm & creatieve sessies

Weet je niet waar te beginnen? Wil je graag iemand die je brainstorm of creatieve sessie in goede banen leidt en het overzicht behoudt terwijl jij ideeën kan spuien? Boek een brainstorm sessie bij Annabel!

Je kan op allerlei manieren tot goede ideeën en teambuilding komen, met een hackathon, een brainstorm, een Open Space bijeenkomst of een ander gespreksmodel. Maar het aller- allerbelangrijkste is de vraag. Want alleen door de juiste vraag te stellen, kom je tot een antwoord waar je iets aan hebt. Annabel focust eerst met jou, of de gehele groep, op de vraag. Welke vraag wil je stellen? Wat voor soort resultaten zou je uit de sessie willen halen? En daarna ga je aan de slag! Met een breed arsenaal aan gespreksmodellen, brainstormtechnieken en eigen ideeën kom je tijdens zo’n bijeenkomst tot de resultaten die je zelf van tevoren hebt gewenst. Dit is heerlijk te combineren met een lunch en/of borrel bij podiumcafé Toos.

Conferenties

Zoek je iemand die je conferentie of je bijeenkomst vlekkeloos kan laten verlopen? Boek Annabel! Meerdere zalen, licht en geluid, routing en ontvangst, alles kan geregeld worden.

In de Broedmachine hebben we een grote zaal en meerdere kleine zalen, waar break-out sessies en lezingen gegeven kunnen worden. Dit kunnen ateliers zijn of juist openbare pleintjes, expositieruimten en belevingsruimten. Met zoveel creativiteit in een pand is er altijd iets bijzonders te creëren. Licht, geluid en kunst kunnen hier allemaal geregeld worden. Kunstenaars en makers van de Broedmachine kunnen ingezet worden tijdens het evenement. Wil je een bandje bij de borrel? Een live graffiti painter aan het werk? Een illustrator die de routing en posters ontwerpt? Entertainment en teambuilding in de vorm van een electrafette? Wij maken het evenement graag op maat.