Martine Winkel

Martine Winkel is naast communicatieprofessional ook verhalenvanger, gecertificeerd docent creative writing en levenskunstenaar. Ze studeerde aan de Hogeschool van Amsterdam, Scriptplus (verbonden aan de Vrije Universiteit van Amsterdam) en de Storytelling Academy. Ontdek de schrijver in jezelf met één van haar workshops:

Whats your story?

Een verbindende dagworkshop én creatieve activatie ineen. Kom met elkaar op verhaal, ontdek elkaars inspiratiebronnen, vergroot je verbeeldingskracht en ga naar huis met een set storytellingtechnieken en misschien wel een nieuw perspectief.

Duur: 1 dag   |   Aantal personen: vanaf 10   |   Kosten: 275 euro p.p (excl. BTW)

Doe de haiku

Creativiteit zit in onze natuur. Dat ontdek je in deze workshop. De haiku is een gedichtje over de natuur en wordt wel de sudoku van de gedichten genoemd. Het is een creatief puzzeltje van slechts 3 regels en 17 lettergrepen. In deze workshop leer je de basis van de haiku en maken we een wandeling door het Wijkeroogpark. Na afloop ben je helemaal zen!

Duur: 3 uur  |   Aantal personen: 8 – 20   |   Kosten: 110 euro p.p (excl. BTW)

Post

Een echte brief is niet alleen een heel persoonlijk cadeautje voor de ontvanger. Het schrijven ervan is ook een bijzondere ervaring voor de schrijver zelf. Maar hoe schrijf je zo’n ‘ouderwetse’ brief ook alweer? In een twee uur durende workshop leer je de juiste woorden te vinden voor een brief naar keuze. Naast de schrijfinstructies ontvang je een set duurzaam gerecycled briefpapier van Papieren Zaken, voor de definitieve versie, plus een mal waarmee je zelf je eigen duurzame enveloppen gaat maken.

Duur: 2 uur  |   Aantal personen: 8 – 20   |   Kosten: 33 euro p.p (excl. BTW)