Teambuilding.

Stress en burnout zijn kostbaar. Preventie is duurzaam.

Chronische stress, burn-out, depressie…

Het is aan de orde van de dag in onze drukke samenleving. We zitten zó veel in ons hoofd. I’ve been there, and done it. Niet leuk – wel noodzakelijk. Want de methodes, manier van doen – onze normen… ze leiden niet tot per sé tot een fijn, gelukkig leven. Helaas, maar dat is iets dat we mogen erkennen. Want dan kunnen we ermee aan de slag.

Pak een mooie rol als werkgever.

Het is ontzettend kostbaar – in geld, energie & tijd.

Het kost geld, want werk blijft liggen -ook al vóórdat iemand uitvalt. Dat moet opgevangen worden door andere mensen. Coaches/therapeuten zijn kostbaar.

Het kost energie, want dat stroomt niet &dat versterkt zichzelf en verzwakt jou verder. Mindset-issues werken je tegen.

En het kost tijd, want jarenlang versterkte patronen en gewoontes buig jeniet zomaar even om. Zeker niet als je eerst helemaal bent omgevallen.

Ik geloof dat werkgevers een mooie rol kunnen spelen in het collectief weerbaarder maken van onze maatschappij. Het loont om preventief te werken aan mentale fitheid. Voor je eigen team, en daarmee voor je eigen omgeving. De norm in onze maatschappij mag veranderen – en dat begint bij jezelf. Een duwtje in de rug helpt dan heel erg.

Ademhaling en ijskou + mijn ervaring met burn-out.

Het is wellicht niet het eerste waar je aan denkt. Maar ademhaling, ijskou en de mindset die erbij horen zijn gigantisch sterke tools om medewerkers en leidinggevenden mee te geven. Het gaat over focus, aandacht, daadkracht, zelfvertrouwen, een positief zelfbeeld – om maar wat mentale voordelen te noemen. Daarnaast versterk je, zowel op korte áls lange termijn,  je energie, immuunsysteem, kracht, uithoudingsvermogen en algehele staat van zijn.

Een ademsessie of ijsbadsessie kan de boel echt even flink opschudden. Een welkome afwisseling en een leuke, energieke manier van werken aan mentale fitheid. Het balanceert je uit: ademhaling, hormonen, zenuwstelsel. Uitgerust, fris in het hoofd en klaar om gigantische dingen te doen. Neem contact op om een mooie sessie te organiseren.

Al mijn lessen in m'n rugzak. Ik neem ze mee en deel ze graag. Samen naar een bewuster, actiever en happier leven.

Mindbootcamp: perspectieven en flexibiliteit

Met Mindbootcamp creëer je ruimte om te denken & te voelen zodat je bewuster, actiever & happier in je leven staat. Daarmee word je beter in staat om keuzes te maken die gaan zorgen voor een leven in balans dat de moeitewaard is. Op werkgebied, op privégebied, op alles-gebied.

Het is een mix van werken met je hoofd, met je lijf, soms verzachten, soms verharden en binnen de lijntjes van onze natuur.
Extremen verkennen zodat je kunt kiezen. Op een energieke manier. Praktisch. Diepgaand.

Er zijn talloze alledaagse variabelen die het welzijn van jouw mensen definiëren. Die je allemaal onder een aantal thema’s kunt plaatsen. Denk aan stress, openheid, emoties, doelen en die behalen, geluk of focus. Alledaagse thema’s die we maar zelden eens goed bekijken. Dat is precies wat we doen met Mindbootcamp. We trekken een thema uit elkaar, gaan op onderzoek uit. We creëren denkruimte door verschillende perspectieven te verkennen en gaan naar huis met een toolbox gevuld met praktische oefeningen. Alles voor meer bewustzijn, openheid en balans, zodat je stevig in je leven kunt staan. Ijskou gebruiken we waar dat passend en gewenst is – als je écht even op moet letten ;-).

De Wim Hof Methode: mentale én fysieke upgrade.

Een ijsbad inzetten als preventiemiddel tegen ziekteverzuim of toffe team-building activiteit is waarschijnlijk niet het eerste waar je als werkgever aan denkt. Wat goed dat je toch hier bent!

De Wim Hof Methode leert jouw mensen stress te herkennen & ermee om te gaan. De voordelen zijn breed en diep: het immuunsysteem wordt versterkt, het cardiovasculaire systeem wordt getraind en door het vrijkomen van hormonen voelt een persoon zich goed, fris en scherp!

Het is vooral doen en ervaren. De tools zijn niet alleen inzetbaar op de werksituatie, maar juist op alle vlakken in het leven. Een gezond en bewust persoon in balans is vaak een blije medewerker.

Met mijn verleden in consultancy en business intelligence en mijn ervaring met burn out, weet ik hoe stress een plek in je leven in kan nemen en wat het met je kan doen. Inmiddels weet ik ook beter hoe ermee te dealen, en dat deel ik graag met anderen.

Een goed team is een blij team. Je komt dichter bij jezelf én bij elkaar.
Teambuilding

De medewerkers in jouw organisatie zijn natuurlijk van enorm belang. Wél zo fijn als die groep mensen zich mentaal en fysiek lekker voelen. En daar kun je als organisatie príma prefentief mee bezig zijn! De Mindbootcamps & Wim Hof Methode sessies zijn naast bére-gezond, ook nog eens een onwijs leuke teambuilding activiteit.

Lees verder op de site of neem direct contact op om de mogelijkheden te verkennen!