Het verhaal van Wesley

Hoi. Mijn naam is Wesley Smit. Ik ben een trotse jonge vader van mijn zoontje die ik samen met mijn vriendin zo goed mogelijk probeer groot te maken. Ik kom uit Heemskerk en sinds m’n burn-out ben ik een stuk bewuster en meer in balans dan daarvoor. De westerse nuchterheid en werkdrift hebben me ver gebracht, maar ook tegen een muur geramd. Zowel mentaal als fysiek. Het was tijd om het leven anders te gaan doen. Ik heb kunnen veranderen door o.a. cognitieve gedragstherapie, stoicijnse levensfilosofie, Gabor Maté (trauma, ontwikkelingspsychologie & verslaving), chronische pijn / ACT, systemisch / energetisch werk, mindfulness & de Wim Hof Method. En door af te remmen. Letterlijk in rustig aan doen, maar ook in verlangens, eisen en verwachtingen.

Dat anders, dat doe ik nu. Ik hou me bezig met de Wim Hof Methode en praat over stress & burn-out. Ik ga ervoor om mijn eigen en ook jouw bewustheid en denkruimte continu te vergroten. Dat is hard nodig, want de tijden zijn soms best lastig. Oppervlakkigheid, burn-out, depressieve klachten, zorgen, angst, geslotenheid en boosheid zijn groots aanwezig. Én, alle fysieke issues die daarbij komen kijken. Best zonde. Toch?

Hieronder kun je meer over mij lezen als je dat wilt. Als je gewoon lekker aan de slag wilt, kun je ook op deze pagina kijken, voor meer informatie en het boeken van Mindbootcamps & Ijsbad-sessies.

Op www.wimhofmethod.com vind je meer informatie over de Wim Hof Methode.

Certified Wim Hof Method instructor.

Het verhaal van Wesley

Hoi. Mijn naam is Wesley Smit. Ik ben een trotse jonge vader van mijn zoontje die ik samen met mijn vriendin zo goed mogelijk probeer groot te maken. Ik kom uit Heemskerk en sinds m’n burn-out ben ik een stuk bewuster en meer in balans dan daarvoor. De westerse nuchterheid en werkdrift hebben me ver gebracht, maar ook tegen een muur geramd. Zowel mentaal als fysiek. Het was tijd om het leven anders te gaan doen. Ik heb kunnen veranderen door o.a. cognitieve gedragstherapie, stoicijnse levensfilosofie, Gabor Maté (trauma, ontwikkelingspsychologie & verslaving), chronische pijn / ACT, systemisch / energetisch werk, mindfulness & de Wim Hof Method. En door af te remmen. Letterlijk in rustig aan doen, maar ook in verlangens, eisen en verwachtingen.

Dat anders, dat doe ik nu. Ik hou me bezig met de Wim Hof Methode en praat over stress & burn-out. Ik ga ervoor om mijn eigen en ook jouw bewustheid en denkruimte continu te vergroten. Dat is hard nodig, want de tijden zijn soms best lastig. Oppervlakkigheid, burn-out, depressieve klachten, zorgen, angst, geslotenheid en boosheid zijn groots aanwezig. Én, alle fysieke issues die daarbij komen kijken. Best zonde. Toch?

Hieronder kun je meer over mij lezen als je dat wilt. Als je gewoon lekker aan de slag wilt, kun je ook op deze pagina kijken, voor meer informatie en het boeken van Mindbootcamps & Ijsbad-sessies.

Op www.wimhofmethod.com vind je meer informatie over de Wim Hof Methode.

Certified Wim Hof Method instructor.

Hoe ik erover nadenk.

Glazen bol met visies en missies enzo.

Missie

Ik creëer denkruimte én ruimte om te voelen zodat je bewuster, actiever en happier in je leven kunt staan.

Extra denktools. Bewust van je lijf. Fit in je hoofd. Actief en happy in je leven.

Visie

Ik wil 100.000 mensen een lekkerder leven brengen door ze fit in hun hoofd te laten zijn met meer denkruimte & -tools. Dat wil ik, zodat we weer meer in staat worden om met elkaar te genieten van het leven. Bewust & actief, zodat we het niet zomaar voorbij laten gaan.

Hoe ik erover nadenk.

Missie

Ik creëer denkruimte én ruimte om te voelen zodat je bewuster, actiever en happier in je leven kunt staan.

Extra denktools. Bewust in je lijf. Fit in je hoofd. Actief en happy in je leven.

Visie

Ik wil 100.000 mensen een lekkerder leven brengen door ze fit in hun hoofd te laten zijn met meer denkruimte & -tools. Dat wil ik, zodat we weer meer in staat worden om met elkaar te genieten van het leven. Bewust & actief, zodat we het niet zomaar voorbij laten gaan.

Kernwaarden

Happy

Daar draait het toch om in het leven? Plezier maken en happy zijn! Maar wat is dat nou eigenlijk? Daar ga ik dus graag mee aan de slag. Het definiëren van geluk en het praktisch haalbaar maken. Tools en methodes die je voor de rest van je leven kan meenemen!

Bewust

Nadenken over dingen & niet zomaar doen wat we (ze?) altijd al deden. Denkruimte creëren door je eigen ideeën naast die van een ander te leggen. Open te staan voor extra inzichten. Dat maakt dat je weet wat je doet, en óók wat je níet doet. Het begint bij bewustzijn. Daarna kun je er mee aan de slag en meer in balans komen – precies zoals jij dat wilt.

Én: naast ons hoofd hebben we een heel wijs lijf dat ons van alles laat weten. Door onze adem en aandacht te gebruiken kunnen we daar (weer) goed mee verbinden. En dat helpt.

Actief

Aan de slag dus. Áángaan dat leven! Pak het vast & laat het je niet overkomen. Zoek de moeilijkheden op die jij de moeite waard vindt – dat brengt voldoening. Dit kun je oefenen, beter in worden. Daardoor sta je steviger, met meer energie en gelukkiger in je leven.

Zwarte pop in heelal

Kernwaarden

Happy

Daar draait het toch om in het leven? Plezier maken en happy zijn! Maar wat is dat nou eigenlijk? Daar ga ik dus graag mee aan de slag. Het definiëren van geluk en het praktisch haalbaar maken. Tools en methodes die je voor de rest van je leven kan meenemen!

Bewust

Nadenken over dingen & niet zomaar doen wat we (ze?) altijd al deden. Denkruimte creëren door je eigen ideeën naast die van een ander te leggen. Open te staan voor extra inzichten. Dat maakt dat je weet wat je doet, en óók wat je níet doet. Het begint bij bewustzijn. Daarna kun je er mee aan de slag en meer in balans komen – precies zoals jij dat wilt.

Én: naast ons hoofd hebben we een heel wijs lijf dat ons van alles laat weten. Door onze adem en aandacht te gebruiken kunnen we daar (weer) goed mee verbinden. En dat helpt.

Actief

Aan de slag dus. Áángaan dat leven! Pak het vast & laat het je niet overkomen. Zoek de moeilijkheden op die jij de moeite waard vindt – dat brengt voldoening. Dit kun je oefenen, beter in worden. Daardoor sta je steviger, met meer energie en gelukkiger in je leven.

Zin om aan de slag te gaan?

Neem contact op en laat het creëren beginnen!

Zin om aan de slag te gaan?

Neem contact op en laat het creëren beginnen!